Solskydd

Gardiner

Mörkläggning

Måttanpassade solskydd till alla byggnader

Markiser

Lamell-/rullgardiner

Plissé-/duettgardiner mm

Markiser

Markiser ger en behaglig skugga.
Skön svalka på uteplatsen och ett behagligt klimat inomhus. Våra terrassmarkiser levereras alltid måttbeställda och skräddarsys efter dina personliga önskemål, precis som våra fönstermarkiser.

Screenmarkiser, Zipscreen
Vindsäker med ett modernt minimalistiskt utseende. Nästan obegränsad sikt ut samtidigt som ljusinsläpp filtreras och insynen minskar, filtrerar ljuset och kan ta bort 80-90% av strålningsvärmen. Det finns även en stabil Screen där markisen löper längs utsidan av fönstret i kraftiga styrskenor i aluminium

Skäddarsytt och måttanpassat. Givetvis erbjuder vi mått- och installationsservice.

Lamell-/rullgardiner

Lamellgardiner är stilrena och ett funktionellt solskydd som ger en härlig textil känsla i stora fönsterpartier, och som rumsavdelare.

Rullgardiner karaktäriseras av sin stilrenhet samtidigt som rullgardinen har en personlig prägel. Rullgardiner är ett bra val om du vill mörklägga sovrummet, färgsätta vardagsrummet eller ha en transparent gardin där du behåller utsikten från uterummet.

Skäddarsytt och måttanpassat. Givetvis erbjuder vi mått- och installationsservice.

Plissé-/Duettgardiner

P.lisségardiner som solskydd som ger dig extra isolering. Välj mellan transparenta och mörkläggande utföranden. De halvtransparenta gardinerna släpper in ett behagligt och filtrerat ljus och reflekterar samtidigt bort värmen. Du fäller enkelt upp dina gardiner med linor och linlås.

Duettgardin ger en vacker inramning för en behaglig atmosfär och isolerar både sommar som vinter. Dessutom kan den anpassas för många olika fönsterformer och dimensioner. Den har en unika cell-
konstruktion som skapar ett isolerande lager som gör den till en av marknadens mest energieffektiva gardiner.

Skräddarsytt och måttanpassat. Givetvis erbjuder vi mått- och installationsservice.

Kontakta oss

Telefon 060-61 22 02

Kontakta oss

info@sidsjo.nu

Besök vår sajt

g

Vi svarar på alla dina frågor om markiser och persienner

Kontakta oss för frågor!

Jag är intresserad av

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att Sidsjö Persienn & Markis AB sparar dina uppgifter så länge det behövs för att kunna svara på förfrågan och följa upp ärendet. Genom att skicka in detta formulär så godkänner du hanteringen av dina upgifter.

g

Vi svarar på alla dina frågor om markiser och persienner

Z

Öppettider
Måndag 12:00 – 18:00
Tis, Ons, Tors 12:00 – 17:00
Fredag 12:00 – 15:00
Teltid må-fre 08:00 – 17:00

\

Besök vår butik!

Tungatan 2
853 57 Sundsvall

\

Besök OSS PÅ NÄTET