Elon Arboga Centralservice är ett företag med över 50-års kunskap inom försäljning, service och installation av vitvaror, kök, värmepumpar, kylanläggningar och övriga el-utrustningar.

Luftvärmepump

Varför ska du investera i en luftvärmepump?

Det som gör luftvärmepumpen så populär är det låga priset i kombination med den snabba besparingen. En luftvärmepump är ett komplement till ditt befintliga värmesystem som sänker uppvärmningskostnaden samtidigt som inomhusmiljön förbättras.

Du kommer märka av luftvärmepumpens fördelar både på lång och kort sikt. På kort sikt ger luftvärmepumpen behaglig inomhustemperatur och ren inomhusluft. På lång sikt kommer du se effekter av investeringen genom lägre uppvärmningskostnader.

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ELON Centralservice Arboga sparar dina uppgifter så länge det behövs för att kunna svara på förfrågan och följa upp ärendet. 

Anmäl ditt intresse!

5 + 13 =

Vem kan ha en luftvärmepump?
En luftvärmepump är till för dem med villa, radhus eller sommarstuga och ger störst effekt i bostäder med direktverkande el som uppvärmning.

Hur fungerar en luftvärmepump?
Luftvärmepumpen utvinner värme och energi från utomhusluften vilken sedan värms upp genom inomhusdelen och sprids via en fläkt inomhus.

Hur mycket pengar kan jag spara?
Hur mycket pengar du kan spara beror på husets planlösning, isoleringen, var i Sverige du bor och vilket värmesystem du har. Generellt kan du räkna med att sänka din uppvärmningskostnad någonstans mellan 20-60 % om du installerar en luftvärmepump.

g

Vi svarar på alla dina frågor om värmepumpar

Ta kontakt med oss! 
arboga@elon.se
Eller ring: 0589-133 50

 

Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar minskar värmespillet och kan sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt. De kan även förbättra din inomhusmiljö genom att aktivt rena och avfukta luften. Hos oss på Elon hittar du luftvärmepumpar som passar allt från villan till fritidshuset och större lokaler.

Tänk på att luftvärmepumpar måste enligt lag installeras av kylcertifierat företag och installatör med personligt kylcertifikat. Om du beställt via Elon.se eller köper direkt i en Elon-butik måste butiken säkerställa detta efterföljs, för information se incert.se samt alltomfgas.se

Värt att byta luftvärmepump

Utvecklingen av luftvärmepumpar går snabbt framåt och det har hänt mycket de senaste åren. Så om du byter ut din äldre luftvärmepump till en ny kan du nå avsevärda förbättringar, både vad gäller effektivitet, pris och ljudnivå.

Styr din luftvärmepump från mobilen

Vi har luftvärmepumpar med inbyggd wifi som standard, så du kan övervaka och styra din luftvärmepump direkt från mobiltelefonen. På så vis kan du ha full koll på din inomhustemperatur, var du än befinner dig. Väldigt praktiskt för att till exempel se till att fritidshuset har en behaglig temperatur när du anländer.

Luftvärmepump ger både kylning och värmning

Luftvärmepumpar kan både kyla och värma luften i ditt hus, så du kan se till att du har precis rätt temperatur både på sommar- och vinterhalvåret.

g

Vi svarar på alla dina frågor om värmepumpar

Ta kontakt med oss! arboga@elon.se
Eller ring: 0589-133 50

 

Z

Öppettider

Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00

Lördag : 10:00 – 14:00

\

Besök vår butik!

Adress: Bensingatan 5,
732 48 ARBOGA